Bootstoffering is één van onze specialiteiten!


Overweegt u de bekleding van uw boot of caravan opnieuw te vervangen? 

Dan bent u bij Stoel & Bank Restyling aan het juiste adres. Bootstoffering en het opnieuw stofferen van uw caravan is namelijk een van onze specialiteiten!!

Wij hebben een ruime ervaring in het (her)stofferen van diverse soorten boten, waaronder charterboten, zeilboten, motorboten, sloepen en speedboten.

Voor het stofferen en of vervangen van de zit en rug en matrassen in caravans hebben wij een uitgebreide stoffen collectie die uitmate geschikt is voor de verwerking hiervan. Deze is namelijk rot en schimmelvrij! Zie hieronder met welke stofleveranciers wij werken.

Stoel & Bank Restyling is dan ook hét adres in Enkhuizen en omstreken voor op maat gemaakte zit- en rugkussens, wand- en plafondbekleding, slaapmatrassen, en buitenkussens voor uw boot.

Bekijk in onze winkel onze uitgebreide en inspirerende collectie maritieme/outdoor stoffen, kunstleder en leder van onder andere: Nautolex, Agua, Sunbrella, Extex, F.4.L (Fabrics for Life), Dinamica, outdoor Alcantara, JAB, Montoro leder en Van Leeuwen leder.

Bel of mail ons gerust voor een vrijblijvende offerte of een advies op maat.