Bootstoffering is één van onze specialiteiten!


Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het opnieuw bekleden van uw boot of caravan? Zoek dan niet verder, want bij Stoel & Bank Restyling bent u aan het juiste adres! Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het (her)stofferen van diverse soorten boten, zoals charterboten, zeilboten, motorboten, sloepen en speedboten. Daarnaast hebben wij ruime ervaring in het stofferen en vervangen van de zit- en rugkussens en matrassen in caravans.

Bij Stoel & Bank Restyling luisteren we naar uw wensen en zorgen we voor een oplossing op maat. Zo kunt u bij ons kiezen uit een uitgebreide stoffencollectie die uitermate geschikt is voor bootstoffering en caravanbekleding. Onze stoffen zijn bovendien rot- en schimmelvrij, zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe bekleding.

In ons atelier in Grootebroek dat geopend is op afspraak, vindt u een inspirerende collectie maritieme en outdoor stoffen, vegan leder en leer van gerenommeerde merken als Nautolex, Agua, Sunbrella, Extex, F.4.L (Fabrics for Life), Dinamica, outdoor Alcantara, JAB, Montoro leder en Van Leeuwen leder. Zo vindt u altijd een stof die past bij uw wensen en smaak.

Wilt u weten wat Stoel & Bank Restyling voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of een advies op maat. Wij staan altijd voor u klaar en zorgen voor een perfect eindresultaat!