Meubelstofferen is dé trend in duurzame restyling

Welkom bij ons meubelstoffeerdersbedrijf, waar we de ambacht van het stofferen in ere houden en onze klanten voorzien van duurzame restyling van hun meubels. Handgemaakt is helemaal de trend en onze professionele meubelstoffeerders gebruiken hun kennis, kunde en creativiteit om uw meubels nieuw leven in te blazen. Of het nu gaat om klassieke of moderne stoffeermethodes, wij weten hoe we het beste uit uw meubels kunnen halen.

Wij zijn niet alleen experts in het herstofferen van meubels, maar ook in reparaties, aanpassingen en advies over vlekverwijdering en onderhoud. We denken graag met u mee over duurzame oplossingen en zorgen ervoor dat uw meubels weer jarenlang meegaan.

Wij zijn gespecialiseerd in het herstofferen van Hertford fauteuils van Parker Knoll. Deze Engelse kwaliteitsfauteuils verdienen een tweede leven en wij hebben een aantal op voorraad die naar eigen keuze gestoffeerd kunnen worden. Zo krijgt u een uniek meubelstuk dat perfect past bij uw smaak en interieur.

Kies voor de trend van duurzame restyling en geef uw meubels een nieuw leven met de expertise van onze meubelstoffeerders. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat ons u helpen bij het creëren van uw ideale interieur.

Verschillende modellen van Parker Knoll fauteuils, Hertford en de York